REX ADOPTAT

En Rex ha arribat a la protectora aquest mes de maig de 2018 per defunció de la seva propietària, cap familiar s'ha pogut fer càrrec d'ell.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ es detecten uns petits granets a la cara i resta en observaci√≥, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest preci√≥s gosset pinscher √©s en Rex, de tamany petit-mitj√† i va n√®ixer el 30 de Juliol de 2013, aviat far√† 5 anyets. En Rex √©s un gosset molt dol√ß i amor√≥s amb les persones, en busca molt en contacte i n'espera rebre mimitus, de qui ell agraeix amb petonets i moviments carinyosos. √Čs de car√†cter tranquil per√≤ tamb√© li agrada molt caminar i anar de passeig, camina sense estirar de la corretja i est√† pendent de qui el passeja. Amb els companys canins es porta molt b√© i √©s sociable. Al pati d'esbarjo li encanta caminar tranquilament i tamb√© anar darrera les pilotes i joguines que li llancen cuidadors i voluntaris junt amb els seus companys. Ara en Rex nom√©s li falta tornar a tenir una familia, que l'estimi i cuidi per sempre m√©s, i sentir-se envoltat de la companyia humana, amb qui ha gaudit fins ara i espera gaudir-ne el resta de la seva vida. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†!

 

DSC05876      DSC05882

DSC05894     DSC05896

Avuí, 4 de Juny de 2018, en Rex és acollit per aquesta familia a qui ha enamorat després de varies visites, l'acullen en preadopció per veure la seva adaptació a casa i a la familia, desitgem tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció.

El 18 de Juny de 2018 la familia formalitza la seva adopció, els desitgem tota la felicitat!

DSC06216

EN REX AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta