QUEEN ADOPTADA

Avís recollida Policia Local gossa trobada zona Veïnat de Mata de Llagostera el dia 24 d'Abril 2018, sense microxip.

Arriba ple de puces i paparres es desparsita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat es vacuna. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament, presenta força cera a les orelles, s'ha de revisar en 7 dies. En el següent control es detecta otitis s'inicia tractament.

Aquesta preciosa podenca és la Queen, una cadelleta d'aproximadament 7 mesos i de tamany petit-mitjà. La Queen va arribar super espantada, no sabem què li va passar però no es deixava tocar i quan t'acostaves xisclava, amb temps i dedicació hem aconseguit que agafi una mica de confiança i ara ja es deixa tocar i deixa posar l'arnés, que creiem que mai n'ha portat ni anat amb corretja, pèrò mica en mica va millorant. Quan et coneix es mostra atenta i carinyosa però necessita temps, amb els companys canins es porta bé. Ara la Queen necessita una familia que li vulgui dedicar temps i tingui paciència per a que ella agafi confiança i mostri la seva part més dolça. Vols ser tú? Vine un dia a conèixela.

 

 DSC05963     DSC05962

DSC05966     DSC05967

DSC05968

21 de maig 2018 La Queen ha enamorat a una familia gironina, els hem explicat la situació particular de la Queen i volen intentar-ho, i estem molt contents per ella, la Queen necessita l'entorn familiar. L' acullen en predopció a veure com s'adapta a casa i als nous companys canins, en breu tindrem notícies. S'administra a la familia acollidora la medicació per a que conyinuin amb el tractament de la otitis.

DSC06005

LA QUEEN AMB LA FAMILIA ACOLLIDORA GIRONINA!

Ens explica la familia acollidora que els dos primers dies la Queen estava una mica espantada... però que al tercer ha fet un gir i ja es mostra atenta i molt carinyosa, que és molt agraïda i de seguida s'ha fet amb els nous companys canins, que n'estant ben enamorats, en breu formalitzaràn l'adopció definitva!

Avuí, 4 de Juny de 2018, la Queen és adoptada per la familia acollidora, que sigueu molt feliços!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta