TANGO ADOPTAT

Av√≠s recollida particular troba zona camins de darrera del Parc de les Aig√ľes de Figueres el dia 14 de Maig de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest preci√≥s cadellet encreuament de pastor belga √©s en Tango, de tamany mitj√†-gran i d'aproximadament 7-8mesos d'edat. En Tango √©s un cadellet cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, i √©s molt curi√≥s va saludant tothom amb qui es creua, ja sigui una persona o un altre animal. √Čs sociable amb els seus companys canins amb qui s'hi porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li encanta jugar i c√≤rrer junt amb els seus companys, √©s tot un velluguet com qualsevol cadell. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja i va bastant al costat de la persona, li agrda c√≤rrer pel camp i jugar a l'aigua. A en Tango li encanta que el mimin i estiguin per ell, apr√®n molt r√†pid de la persona que el passeja. Ara aquest bonic cadellet desitja formar part de nou d'una familia, que l'estimi i cuidi per sempre, ell els hi regalar√† tot el seu amor i fidelitat. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixel, t'enamorar√†!

 

tango     tango1

tango2

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta