CROS ADOPTAT

Avís recollida ajuntament gos trobat a la finca d'un particular de la zona estanyol de Bescanó el dia 18 de Maig de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ una mica prim, es vacuna i es desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic gosset adult √©s en Cros, de tamany mitj√† i aproximadament 8 anys. En Cros √©s un gos de car√†cter bastant tranquil, √©s cariny√≥s i simp√†tic amb les persones per√≤ al principi quan no et coneix es mostra una mica poruc i desconfiat, per√≤ una vegada est√†s una estoneta al seu costat canvia completament. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i de tant en tant alguna corredissa darrera la pilota. A les passejades a l'exterior no estira gens de la corretia i camina pr√†ctcament al costat. Quan ja portes un rato amb ell es mostra molt agra√Įt, √©s molt pacient i obedient. Ara en Cros busca de nou l'escalf d'una familia, que el cuidi i estimi per sempre. Ideal per una familia que busqui un gos tranquil, pacient i cariny√≥s, vols ser t√ļ el seu nou angelet? Vine a con√®ixel!

 

cros      cros1

cros2      cros3

cros4      cros5

 

Avui 1 de Desembre de 2018 en Cros se'n va amb la seva nova familia advoptiva!!!

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

More in this category: « ADA ADOPTADA TAC ADOPTAT »

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta