LOREN ADOPTAT

Avís recollida ajuntament gos trobat Camping la Fradera de Sant Llorenç de la Muga el dia 22 de Maig de 2018, sense microxip.

A la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb una ferida al nas no oberta i amb ganglis poplitis lleurament augmentats, es revisar√† en una setmana, es vacuna i desparasita. La setmana seg√ľent es revisa i la ferida del nas segueix igual i s'inicia tractament.

Aquest bonic gosset √©s en Loren, un cadellet d'aproximadament 5 anys i de tamany mitj√†. En Loren √©s un noi cariny√≥s amb les persones, simp√†tic i divertit, li encanta jugar. √Čs sociable amb els altres gossos i tot i que √©s curi√≥s amb els gats no els persegueix. Al pati d'esbarjo li encanta jugar i c√≤rrer junt amb els seus companys darrera de les joguines, a les passejades a l'exterior √©s molt obedient i actiu, per√≤ va molt pendent de la persona que el porta i s'adapta al seu ritme. Disfruta amb qualsevol cosa i li encanta jugar al camp i al riu. Ara en Loren busca una nova familia, que el cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel!

 

loren1      loren2

loren3

 

En Loren ha enamorat aquesta familia alt empordanesa qui l'acull en preadopció avuí 22 de Febrer de 2019 per veure com s'adapta a la nova llar i familia, desitgem tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora avuí, 5 de Març de 2019, formalitza l'adopció d'en Loren, estan ben enamorats un de l'altre ens expliquen, els desitgem tota la felicitat!

DSC08187

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta