BEETHOVEN ADOPTAT

AvĂ­s recollida Ajuntament gos trobat pel poble de GarrigĂ s el dia 30 de Maig de 2018, sense microxip.

En la revisió vetrinària es troba dins la normalitat però amb moltes puces, es desparasita i vacuna. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic grandullón és en Beethoven, un creuat de mastí-sant bernardo i d'aproximadament 11 mesos d'edat. En Beethoben és un gos de caràcter una mica reservat i bastant desconfiat, hi ha determinats gestos que li fan ajupir el cap, necessita una mica de temps per a que es deixi conèixer, i es mostri obert i receptiu a les persones, no coneixem el seu passat però estem treballant amb ell i creiem que a mesura que vagi coneguent es mostrarà més receptiu. És un gos molt tranquil i calmat, al pati d'esbarjo li agrada caminar tranquilament al seu aire, no li agrada l'aigua i amb els companys canins s'hi porta bé. A les passejades a l'exterior de la protectora hem pogut observar que no està acostumat a passejar pel carrer però potser si estar en un terreny gran, en espais oberts camina una mica més ràpid però no estira de la corretja i normalment va al costat de la persona. No fa cas als gats ni als altres gossos, i no li agrada el soroll dels cotxes. Ara en Beethoven busca una nova llar amb una familia que puigui atendre totes les seves necessitats, és un gos molt gros que necessita molt d'espai, i necessita que li donguin temps per agafar confiança, la familia ha de tenir paciència. Vols ser tú la seva nova mitja taronja? Vine un dia a conèixel!

 

beethoven2      beethoven3


 Avui dia 5 de Septembre de 2018 la familia acollidora d'en Chiqui , abans Beethoven, ha formalitzat la seva adopciĂł! Els desitgem tota la felicitat!!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta