SIFRID ADOPTADA

Av√≠s recollida Policia Local gossa trobada zona Ve√Įnat de Llebrers de Cass√† de la Selva el dia 6 de Juny de 2018, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localitzaci√≥ dels propietaris, no hi ha contestaci√≥ telef√≤nica, s'envia carta requeriment de rescat.

Arriba molt prima. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ molt prima i els ullals trencats, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, ha guanyat una mica de pes per√≤ encara est√† prima, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquesta bonica pastoreta malinoise √©s la Sifrid, una gosseta jove de tamany mitj√†, mitj√†-gran. La Sifrid √©s una gossa de car√†cter for√ßa independent, li agrada anar al seu aire, per√≤ al cap d'una estoneta d'estar amb ella ja es mostra m√©s interessada amb les persones i n'est√† pendent, es mostra afectuosa i carinyosa. Al pati d'esbarjo li encanta correr amunt i avall, no para quieta, √©s una gossa molt activa i poder una mica nerviosa, no fa gaire cas de les joguines i pilotes per√≤ li encanten l'aigua i remullar-se a les piscines. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja per√≤ √©s com hem dit abans en√®rgica i li encanten els passejos, tamb√© necessita el seu temps de descans un cop ha caminat i li agrada jaure un ratet per tornar agafar energia. Amb les companyes canines es porta molt b√©. Ara la Sifrid busca una familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que no l'abandoni mai m√©s. Pensem en una familia esportiva que li agradin molt caminar, tant com li agrada a la Sifrid. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixela!

 

sifrid    sifrid1

DSC06482     DSC06484

DSC06486     DSC06489

Avuí, 19 de Juliol de 2018, la Sifrid és acollida per aquesta familia en preadopció per veure com s'adapta a la famlia i al seu nou company caní, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció.

DSC06619

LA SIFRID AMB LA FAMILIA ADOPTIVA ALT EMPORDANESA!

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta