CANELA ADOPTADA

Avís recollida Policia Local gossa trobada a la crta.C-65 a la Benzinera Repsol de Llagostera el dia 8 de Juny de 2018, sense microxip.

Arriba en males condicions. En la revisió veterinària es troba molt prima, amb ferides a colzes i extremitats, plena de puces es desparasita, amb periodontits severa i buff cardíac, s'inica tractament. Es realitza extracció de sang per hemograma i serologies varies, i test de leishmania. S'estima que té més de dotze anys aproximadament. El resultat del test de leishmania és positiu s'inicia tractament amb Glucantine durant 35 dies, i Aluporinol.

test leishmania Canela.1

 

La Canela és una gosseta adulta creuada de golden o labrador de tamany gran, s'estima que té més de 12anys d'edat, és una gosseta de caràcter molt tranquil i carinyosa, li agrada fer petits passejos pel pati d'esbarjo i jaure tranquilament a l'ombra, a les passejades a l'exterior, que són de poc trajecte degut a que es cansa força ràpid, es porta molt bé. Ara la Canela busca una familia adoptiva que la cuidi i estimi per sempre, que sàpiga que està malalta i requerirà atencions veterinàries,  creiem que mentre li surt adopció estaria molt bé en una casa d'acollida. Vols ser tú el seu angelet? Vine un dia a conìxela!

 

 

canelaa

Avuí, 17 de Juliol de 2018, la Canela viatja cap Alemania on l'espera amb els braços oberts la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat i agraïm que li hagin brindat l'oportunitat de tornar estar envoltada d'una familia a la gosseta senior Canela!!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nº 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta