ZOR ADOPTAT

Av√≠s recollida Ajuntament gos trobat a la Crta. d'Avinyonet del municipi de Llers  el dia 21 de Juny de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb exzema humit a les dues galtes, s'inicia tractament. Es vacuna i desparasita. En el control t√© l'alta. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament, per√≤ torna a tenir exzema s'inicia tractament.

Aquest bonic gosset √©s en Zor, de tamany mitj√† i d'aproximadament 2anys, creuat de pitbull o american per la seva adopci√≥ es requereix la llic√®ncia ppp. En Zor √©s un gos 10, va completament pendent de la persona que est√† amb ell, √©s cariny√≥s i obedient, amb els companys canins s'hi porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li agrada molt jugar amb els altres gossos i c√≤rrer darrera les pilotes, remullar-se a les piscines i investigar cada rac√≥. A les passejades a l'exterior es porta molt b√©, no estira de la corretja i fa cas de les ordres, s'ho passa pipa a l'aigua del riu i li agrada anar olorant-ho tot. Els gats els olora per√≤ no t√© cap reacci√≥ amb ells. Li encanta estirar-se i que li rasquin la panxa. Ara en Zor busca una familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre, amb qui pugui cr√®ixer i rebre l'estima, eduaci√≥ i carinyu que es mereix. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixel, t'agradar√†.

 

zor1     zor2

zor3     zor

zor5     zor6

zor7

 

 

1 de Febrer de 2020   En Zor ha enamorat aquesta familia barcelonina que formalitza la seva adopci√≥, els desitgem tota la felicitat a ells i en Binky, abans Zor!

DSC00901


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta