DOC ADOPTAT

Avís recollida ajuntament gos trobat zona carrer Raset de Dalt de Cervià de Ter el dia 2 de Juliol 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament.

Aquest bonic gos √©s en Doc, de tamany gran i aproximadament 2'5anys. En Doc √©s un gosset super simp√†tic que de seguida confia en qualsevol persona, es mostra molt cariny√≥s i li encanta que el mimin. Amb els altres gossos es porta b√© i li agrada estar acompanyat dels seus companys canins. Al pati d'esbarjo li encanta c√≤rrer d'un costat a l'altre i jugar amb les pilotes que li llancen cuidadors i voluntaris. A les passejades a l'exterior es porta b√©, passeja sense estirar de la corretja i √©s obedient. Ara en Doc busca una familia adoptiva que el cuidi i estimi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixel, t'agradar√†!

 

doc    doc2

doc3    doc5

doc6

En Doc és adoptat per una familia alemana que després de varies visites s'han enamorat d'ell, Agost 2018, els desitgem tota la felicitat!

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta