RUSKA ADOPTADA

Avís recollida Policia Local gossa trobada zona carrer Dàlia de la Urbanització La Canyera de Llagostera el dia 6 de Juliol de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desprasita de nou.

Aquesta preciosa gosseta √©s la Ruska, una gosseta de tamany mitj√†-gran i d'aproximadament 1 any. La Ruska √©s una cadelleta molt carinyosa i tendra, des del primer moment vol sentir-se prop teu i t√© molt contacte f√≠sic amb els humans, i li agraden molt els nens. Amb les companyes canines s'hi porta molt b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar amb les pilotes i joguines junt amb les compnayes canines, √©s molt juganera. A les passejades a l'exterior es porta molt b√©, no estira gens de la corretja durant el passeig i li agrada anar ca√ßant insectes i jugar a l'aigua. Sent curiositat pels gats per√≤ no els fa res. Pot ser i pensem que l'antic propietari fos un senyor gran, ja que en algun passeig al encreuar-se amb un senyor s'ha posat a somicar i una mica nerviosa volguent anar cap a ell. Ara la Ruska busca una familia, que la cuidi i estimi per sempre, ella et regalar√† tot el amor i fidelitat. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixela, t'enamorar√†!

 

ruska     ruska1

ruska2     ruska4 

 

 Avui dia 20 d'Octubre de 2018 la Ruska s'en va a casa amb la seva nova familia Alemana!! Que sigeu molt feli√ßos!!!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta