RISCU ADOPTAT

AvĂ­s recollida urgent ajuntament gos trobat a la nit del dilluns zona  Parc Bosc de Figueres el dia 9 de Juliol de 2018, sense microxip.

En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

25 de Juliol de 2018 en Riscu s'ha escapat en el passeig amb els voluntaris, l´últim cop vist per zona alta de la rambla de Figueres, si algú el veu es posi en contacte amb nosaltres siusplau. Gràcies. Avuí, 27 de Juliol en Riscu ha tornat pel seu propi peu a la protectora, es troba bé i està amb els seus companys de nou.

Aquest petit pelut és en Riscu, d'aproximadament un any i de tamany petit. En Riscu va arribar força espantat i no sabem el que li ha pogut passar perque es mostra una mica espantat amb les persones, però estem treballant amb ell i creiem que anira millorant. Tot i l'aventura dén Riscu per la ciutat, passeja molt bé sense estirar de la corretja i sense cap problema amb l'arnés/collar. Tot i que amb les persones no és molt proper, quan ja et coneix ja s'acosta i es deixa acariciar. No té problema amb altres gossos ni gats però és desconfiat amb les persones. Al pati d'esbarjo li agarada jugar i correr junt amb els seus companys. Ara en Riscu busca una familia que l'estimi i el cuidi per sempre, que tingui paciencia ja que en Riscu necessita temps per conèixer a la nova persona. Vos ser tu el seu nou company? Vine una dia a coneixe'l!!

 

risku     risku2

risku3     risku4

riskupipo

 

Avui 12 de Gener de 2019 en Riscu se'n va adoptat amb una familia!!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta