DEISY ADOPTADA

Av√≠s recollida policia Local cadells trobats en una caixa zona Can Catal√† del Ve√Įnat de Matamala de Cass√† de la Selva el dia12  de Juliol de 2018, sense microxip. 

 DSC06522

En la revisi√≥ veterin√†ria es troben dins la normalitat, es vacunen i desparasiten tant internament com externament. Als sis dies de l'entrada s'observen s√≠mptomes de malaltia es traslladen a l'hospital veterinari Canis per al seu tractament. Avu√≠, 24 de Juliol quatre dels germans ja tenen l'alta d'hospitalitzaci√≥, resten en observaci√≥. La germana que faltava despr√©s d'una setmana m√©s d'hospitalitzaci√≥ ja t√© l'alta. En la seg√ľent revisi√≥ es troben b√©, es revacunen i desparasiten de nou. Es detecta otitis i s'inicia tractament.

Aquesta preciosa cadelleta √©s la Deisy, d'aproximadament 4 mesos i quan arribi a l'edat adulta ser√† de tamany gran-mitj√†. La Deisy com tot cadell √©s una noia simp√†tica, juganera i carinyosa. Li agrada jugar amb les seves germanes i germ√† a les pilotes i joguines, i c√≤rrer amunt i avall al pati d'esbarjo. Ara la Deisy busca una familia adoptiva responsable, que s√†piga que √©s una cadelleta  que li agrada fer trastades i rossegar les coses, i que necessita paci√®ncia per apendre en la seva educaci√≥. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

cachorros     cachorros14

 La Deisy marxa d'acollida  amb una familia gironina.

 

DSC06982

 LA PRUNA (DEISY) AMB LA SEVA NOVA FAMILIA GIRONINA!!!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta