AISHA ADOPTADA

Av√≠s Policia Local gossa trobada zona Ve√Įnat de Verneda de Cass√† de la Selva el dia 31 de Juliol de 2018, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba amb otitis bilateral amb sobrecreixement de tx al pavell√≥ i conjuntivitis, s'inicia tractament. En la seguent revisi√≥ segueix amb el tractament, √©s troba molt prima i se li fa un hemograma, es detecta an√©mia s'inicia tractament prescrit i es continua amb el de la otitis. En el seg√ľent control veterinari es revisa i √©s repeteix hemograma, continua amb tractament d'otitis.

L'Aisha √©s una gosseta d'uns 4 anyets aproximadament de mida mitjana. L'Aisha √©s una gossa que li encanta donar amor tot i la vida dura que ha tingut, busca sempre el contacte f√≠sic. L'Aisha √©s una investigadora nata, ho mira tot al seu voltant. Durant el passeig √©s tranquila mentres mira i olfateja. Despr√©s de rascar-li la panxa mentres est√† entre les teves cames s'encarrega d'agrair-te el temps que pases amb ella donan-te caricies i petons. L'aisha √©s curiosa amb altres gossos i als gats no els fa ni cas. Al pati s'ho passa molt b√© amb els seu companys d'esbarjo, juga i persegueix la pilota. Amb els seus companys √©s porta b√©. Ara l'Aisha busca una familia adoptiva responsable i que l'estimi molt. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe-la, t'encantar√†!!

 

 

aisha2     aisha6

 

aisha3     aisha

 

aisha1

 

 

 Avui dia 26 d'Octubre de 2018 l'Aisha s'en va d'acollida amb una familia Alt Empordanesa!

 

DSC07380

 

Avui dia 7 de Novembre de 2018 l'Aisha sen va adoptada amb la seva familia Alt Empordanesa!!! Que sigueu molt feliços!

 

DSC07434

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta