TANA ADOPTADA

Av√≠s recollida Policia Local gossa trobada zona Urb.Selva Brava de Llagostera el dia 9 d'Agost  de 2018, sense microxip.

Arriba molt espantada i s'observa que no coneix ni collar ni corretja. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ presenta una ferida s'inicia tractament, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la segurnt revisi√≥  es revisa ferida i ja est√† b√©. En la seguent revisi√≥ es revacuna , desparasita de nou.

La Tana √©s una gosseta d'1 anyet m√©s o menys mida mitjana. La Tana va arribar una mica espantada i desconfiada; sembla ser que mai els deuen haver lligat ni passejat. La Tana va necessitar ajuda dels seus companys a l'hora del passeig, un cop ja fora amb els companys ja passejava be amb arn√©s i corretja. La Tana ara ja no es queda dins la caseta quan passa alg√ļ per devant. Al pati al principi estava espantada, ara ja juga amb els companys a pilota i corren amunt i avall. Ara la Tana esta buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

 Ttanaa1    tanaa

 

tanaa3     tanaadankotanaadanko

 

Avui dia 15 de Gener de 2019 la Jerry (abansTana) se'n va adoptada amb una familia Gironna!!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta