IOGUI ADOPTAT

Av√≠s recollida Policia Local gos trobat zona Urb.Selva Brava de Llagostera el dia 9 d'Agost  de 2018, sense microxip. Alg√ļ el reconeix?

Arriba molt espantat i s'observa que no coneix ni collar ni corretja. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou.

En Iogui √©s un gosset d'aproximadament 1.5 anys de mida mitjana. En Iogui √©s un gosset mol simp√†tic. En iogui √©s un gosset molt actiu, li encanta c√≥rrer capa adalt i cap abaix. Els primers dies de sortir a passeig quan se li ficava el collar o l'arn√©s √©s quedava parat, no estaba acostumat com els seus companys ara ja passeja amb normalitat. Amb els seus companys es porta b√© i a l'hora del pati juguen, corren amunt i avall i persegueixen la pilota. Ara en Iogui busca una segona oportunitat, amb una familia que el cuidi i estimi per sempre, i on pugui cr√®ixer i desenvolupar-se envoltat del calor d'una familia. Vols ser t√ļ? Vine un dia, t'enamorar√† !!

 

iogui1     ioguitobi

 

iogui

Avuí, 23 de Febrer de 2019 en Iogui viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta