TOBI ADOPTAT

Av√≠s recollida Policia Local gos trobat zona Urb.Selva Brava de Llagostera el dia 9 d'Agost  de 2018, sense microxip.

Arriba molt espantat i s'observa que no coneix ni collar ni corretja. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió és revacuna i desparasita de nou.

En Tobi √©s un gosset 1.5 anys apr√≥ximadament. En Tobi √©s un gosset molt sociable i simp√†tic, √©s molt agra√Įt d ela companyia que li dons i s'acosta de seguida. En Tobi com no coneixi corretja ni arn√©s, al principi √©s quedava paralitzat, per√≥ ara ja b√© i de passeig camina tranquil.lament encara que hi h moments que depen quins moviments fan que s'espanti una mica, per√≥ poc a poc es va solucioant. En Tobi √©s molt agra√Įt i s'acosta a donar-te petons i jeu aprop teu. En Tobi amb els seus companys √©s porta molt b√© i al pati corre amunt i avall darrera l apilota, quan es cansa jeu a la sombra. Ara en Tobi busca una familia adoptiva responsable i que l'estimi molt. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!!

 

tobi1     tobi2

 

 

 ioguitobi

Avuí, 23 de Febrer de 2019 en Tobi viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta