BULMA ADOPTADA

Avís recollida Ajuntament gossa trobada abandonada dins empresa carrer Tarragona a Aiguaviva el 22 d'Agost del 2018, sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es vacuna i desparasita de nou.

La Bulma √©s una gosseta de 4 anys aproximadament de tamany mitj√†. La Bulma √©s una gosseta una mica insegura i impacient per√≤ en quant li dons una miqueta de confian√ßa camina al teu costat pendent de tu tota l'estona i √©s molt carinyosa. Durant el passeig la Bulma camina b√© i de tant en tant li dona alguna caricia al seu company Bratt i est√† molt pendent d'ell. La Bulma √©s una gosseta que t√© molt potencial per fer activitats esportives i d'obedi√®ncia. La Bulma amb els seus companys es porta b√© i al pati li agrada c√≤rrer i jugar amb les pilotes. Ara la Bulma est√° buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixela, t'encantar√†!

 

bulma     bulma2

 

bulma3     bulma4

 

bulmabratt     brattbulma

7 de Maig de 2019  La Bulma viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva! Els desitgem tota la felicitat! Gr√†cies Angelika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta