BRATT ADOPTAT

Avís recollida Ajuntament gos trobat abandonat dins empresa carrer Tarragona a Aiguaviva el 22 d'Agost del 2018, sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna tant internament com externament. En la seguent revisió es vacuna i desparasita de nou.

En Bratt √©s un noiet d'1 any aproximadament de mida mitjana. En Bratt al principi √©s desconfiat, tant ell com la Bulma ho deuen haver passat malament perque als principi son una mica desconfiats, un cop veu que portes una estona aprop seu en Bratt es mostra diferent i es va acostant cap a tu, et va buscant i es mostra molt cariny√≥s. Durant el passeig en Bratt camina b√© junt amb la seva companya encara que sigui una mica m√©s independent que la Bulma. En Bratt al pati es porta b√© amb els altres companys, juguen amb la pilota i es persegueixen. En Bratt, al igual que la seva companya Bulma, tamb√© t√©  un gran potencial per activitats esportives i d'obedi√®ncia. Ara en Bratt est√° buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!


bratt1     bratt2

 

bratt3     brattbulma

 

bulmabratt

 

Avui dia 3 de Gener de 2019 en Brat s'en va d'acollida amab una familia Alt Empordanesa!!

 Avui dia 4 de Gener de 2019 en Bratt per problemes aliens de la persona acollidora torna a la protectora.

DSC07811

 

Estavem segurs que es tornarien enamorar d'en Bratt, i així ha sigut, aquesta familia alt empordanesa l'acull en preadopció avuí 6 de Maig de 2019 per veure com s'adapta a la nova casa i familia, desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en LLamp, abans Bratt, avuí 18 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08779

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta