EVRA ADOPTADA

Av√≠s recollida Ajuntament gosseta trobada zona Restaurant el Mol√≠ de Pont de Molins el dia 23 d'Agost del 2018, sense microxip. Alg√ļ la reconeix?

Arriba en males condicions. En la revisió veterinària es troba amb dermatitis per paràsits i ple de paparres, es desparasita internament i externament. S'inicia tractament prescrit. En la seguent revisió es torna a vacunar i es desparasita de nou.

La Evra √©s una gosseta d'uns 9 mesos aproximadament de tamany mitj√†. Le Evra √©s una gosseta  extremadament sociable i simp√†tica amb tothom que se li creua i va a saludar-los. La Evra √©s una gosseta molt carinyosa i obedient. Durant el passeig, la Evra, camina b√©, esta aprop teu i no estira gens. La Evra amb el seus companys es porta b√© i a l'hora del pati juguen a pilota i corren cap a munt i cap abaix. La Evra √©s una gosseta que t√© moltes capacitats per apendre coses i portar una vida activa esportiva. Ara la Evra busca una nova oportunitat amb una familia que la cuidi i estimi sempre. Vos ser tu? Vine un dia a coneixe-la, t'enamorar√†!!

 

evra     bremboevra

 

evra2     evrabremboevrabrembo

 

Avui 12 de Gener de 2019 la Evra sen va adoptada!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


                 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta