XAINA ADOPTADA

Avís ajuntament gosseta trobada zona Parc Bosc d el e Figueres dia 20 de Septembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterianria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou

La Xaina  √©s un agosseta d'uns 8 mesos aproximadament de mida mitjana. La Xaina √©s una gosseta molt simp√†tica i mimosa, molt activa i sociable amb tothom. La Xaina √©s una gosseta que no se li acaben les piles i se li renoven cada dia, lo unic que vol √©s jugar i si te companys per fer-ho encara millor, m√©s divertit √©s! Amb els companys es porta molt b√©i a l'hora del pati s'ho passa de f√†bula corriguents amb tots amunt i avall perseguint la pilota o un pal que √©s un dels seus passatemps preferits.  A l'hora del passeig la Xaina camina b√©, al ser tant sociable per el carrer vol nar saludant amb tothom amb qui es creua. La Xaina tamb√© √©s experta en fer salts que acaben en pet√≥ perque sapigues que est√† molt agra√Įda per el temps que passes amb ella. Ara la Xaina est√° buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe-la, t'encantar√†!

 

xaina     xaina1

 

xaina3     xaina4

 

xaina6     xaina2

 

xainasenna    

 

Avui dia 15 de Gener del 2019 la Xaina se'n va d'acollida amb una familia Alt Empordanesa. La familia d'acollida formalitza la seva adopció a 31 de Gener de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

 

Avui dia 31 de Gener de 2019 la Cora (anabns Xaina) ja està adoptada!!

 

 


Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta