RONY ADOPTAT

Av√≠s particular gosset trobada zona C/ Balmes de Figueres el dia 21 de Septembre de  2018. Sense xip.

Arriba en mal estat i es trasllada a la nostra Cl√≠nica veterianaria Canis&Dogs per a la seva evaluaci√≥: es detecten ferides varies a les extremitats i orelles, s'inicia tractament prescrit i es desparasita. En la seguent revisi√≥ les ferides han millorat pero encara no ha sortit el p√®l, es controlar√† el pes i es revisar√† en 15dies, es vacuna. En el seguent control s'observa que ha millorat el p√®l pero presenta descamacions a la pell, es realitza proba de diagn√≤stic de test de leishmania amb resultat positiu  Rony test leishmania.1 , s'inicia tractament amb Glucantine i Aluporinol. . En la seguent revisi√≥ ha guanyat pes, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Es realitza el control de test leishmania Rony test leishmania.2    i es segueix amb el tractament de Glucantine i Aluporinol. En el seg√ľent control en Rony ha millorat de la leishmania Rony test leishmania.3  es segueix el tractament amb Aluporinol.

 

En Rony √© sun gosset d'uns 2 anyets aproximadament de tamany petit. En Rony √©s un noiet molt sociable i simp√†tic. En Rony √©s un noiet obedient i t√© pacienca a l'hora de sortir perque li toqui el seu torn.En Rony amb els seus companys es porta b√©. A l'hora del passeig en Rony no estira, li agrada xafardejar tot lo que passa per devant seu i camina b√© junt amb els seus companys. Ara en Rony est√° buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

DSC07419     DSC07422

 

DSC07425     DSC07426

 

DSC07430

 

Avuí, 9 de Març de 2019, en Rony ha enamorat aquesta familia figuerenca, que tot i saber que en Rony requerirà més atencions veterinàries degut a la seva malaltia de la Leishmania no han dubtat en acollir-lo en preadopció, per veure com s'adapta a casa i amb tota la familia. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Rony avuí 22 de Març de 2019, estàn ben enamorats d'en Rony i nosaltres molt feliços que tingui una familia! Els desitgem tota la felicitat!!

DSC08349

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta