MUSA ADOPTADA

AvĂ­s Policia Local gosseta trobada zona carretera  C-25 de CassĂ  de la Selva el dia 24 de Septembre de  2018. Sense xip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat. Es vacuna i es desparasita interna i externament, es detecta otitis i s'inicia tractament prescrit. En la seguent revisió obté té l'alta de la otitis. En el seguent control es revacuna i desparasita de nou.

La Musa Ă©s una gosseta d'1 any aproximadament de mida mitjana. La Musa Ă©s una gosseta  carinyosa, simpĂ tica i molt graciosa.  Com les seves dues companyes la Nana i la Pika va arribar molt espantada, però la Musa Ă©s la mĂ©s sociable de les 3. La Musa amb els seus companys es porta bĂ© i a l'hora del pati sembla un conill corriguents amunt i avall sense parar disfrutant del moment. Durant el passeig la Musa al no estĂ  massa acostumada a l'arnĂ©s i corretja, al principi li costa una miqueta nar endevant però desprĂ©s ja va tranquil.lament i et va trocant la mĂ   amb el nas per assgurar-se que estĂ s al seu costat, li encanata nar corriguent per els camps d'herba alta. Ara la Musa está buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser tĂş la seva nova familia? Vine un dia a conèixe-la, t'encantarĂ !

 

musa     musa1

 

musa4     musa3

 

musa5

 

 

Avui 1 de Desembre de 2018 la Musa se'n va amb la seva nova familia adoptiva!!!

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta