RICKY ADOPTAT

Avís Policia Local gos trobat zona c/Flaça de Sarrià de Ter el dia 4 d' Octubre de 2018.Amb microxip. S'estan realitzant les gestions de localització dels propietaris. El microxip no està donat d'alta a cap base de dades.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i es desparasita interna i externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou. En el seguent control es detecta tos i mocs, s'inicia tractament prescrit. Revisió del tractament té l'alta.

En Ricky √©s un gosset  d'uns 11mesos aproximadament de mida mitjana. En Ricky √©s un gosset molt simp√†tic i juganer ja que encara es cadellet. En Ricky amb els seus companys es porta b√©, i a l'hora del pati s'ho passa molt b√© jugant i corriguents cap adalt i cap abaix. A l'hora del passeig camina b√©, hi ha alguna cosa que li fa por i li costa una mica agafar confian√ßa per√≤ despr√©s un cop l'agafa √©s deixa anar i t'agraeix molt que estiguis per ell. Ara en Ricky est√° buscant una familia amb qui  compartir aquesta bona energia i simpatia que t√©, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!  Per a la seva adopci√≥ es requereix la llic√®ncia ppp.

 ricky     ricky1

 

rickyzor    

 

Avuí, 3 d'Abril de 2019, en Ricky és acollit per aquesta familia gironina en preadopció per veure com s'adapta a la familia i la nova llar. Desitgem que tot vagi bé i ben aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Tet, abans Ricky, avuí 15 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08557

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta