RUFUS ADOPTAT

Avís Policia Local gos trobat zona de l'Hípica de Sant JuLlia de Ramís el 2 de Novembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins la normalitat pero es detecta otitis lleu i s'inicia tractament prescrit, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revisa de l'otitis i segueix amb el tractament. En el seguent control es revisa i obté l'alta, es revacuna i es desparasita de nou.

En Rufus √©s un gos d'uns 4anyets de mida grosa. En Rufus √©s un gos amb molta inseguretat per√≤ extremadament cariny√≥s.En Rufus t√© por de gaireb√© quasi tot que sigui inesperat, el soroll dels cotxes, un gat que passa per el costat, un moviment subt√≥s fa que es sobresalti i vol nar-se'n corriguents. Amb els seus companys es porta b√© i a l'hora del pati en Rufus va a la seva investigant lo que hi ha per el terreny.  A l'hora de sortir a passeig camina b√© i fa cas per√≥ s'exalta per gaireb√© per tot. Ara en Rufus est√† buscant una familia que li dongui molt d'amor i tingui la paciencia per treure-li les seves pors. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

rufus1     rufus2

 

rufus3     rufus5

 

rufus6     rufus4

Avuí, 8 de Març de 2019, en Rufus viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva!! Els desitgem tota la felicitat!!

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta