KIM ADOPTADA

Avís particular gosseta abandonada al pati d'un particular zona Aiguaviva el 8 de Novembre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es vacuna i desparasita de nou.

La Kim √©s una gosseta d'uns 7 mesos aproximadament de mida petita . La Kim √©s una gosseta molt carinyosa i sociable amb gent i altres gossos La kim com tot cadellet √©s un no parar que nom√©s t√© ganes de c√≥rrer i  jugar. La kim amb els seus companys es porta b√© i juguen tots plegats, a l'hora del passeig com tot cadellet t√© moltes ganes de jugar, √©s un no parar. La Kim √©s una gosseta que de seguida apr√©n les ordres que se li donen i est√† molt predisposada a apendre. Ara la Kim est√† buscant una familia amb qui  compartir aquesta bona energia i simpatia que t√©, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe-la, t'encantar√†!

 

kim      teddykimlolarony

 

La Kim ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopció per veure l'adaptació a casa i amb tota la familia, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia acollidora ha formalitzat avuí 27 de Març de 2019 l'adopció de la Kira, abans Kim, estan ben enamorats i nosaltres ben contents, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08363

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta