TAC ADOPTAT

Avís policia Local gos trobat per el poble zona Llagostera dia 19 d' Octubre de 2018. Sense microxip.

En la revisió veterianaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió se li detecta otitis i s'inicia tractament prescrit. E n el segfuent control s eli dona l'alta de la otitis. En la seguent revisió es detecta conjuntivitis i s'inicia tractament prescrit. En el seguent control segueix té millora i segueix amb tractament. En la seguent revisió té l'alta.

En Tag  √©s un gosset d'uns 2 anyets aproximadament de mida mitjana. En Tag √©s un gos molt simp√†tic i cariny√≥s amb les persones. En Tag al pati d'esbarjo comparteix l'espai amb altres gossos, per√≤ es mostra una mica distant i a vegades una mica dominant. Al tancat conviu sol de moment. A l'hora del passeig  amb els voluntaris es porta molt b√© i √©s obedient, va caminant donant saltets molt content, per la zona on hi ha herba i li encanta fer la croqueta i el conillet donant saltirons. Ara en Tag est√° buscant una familia amb qui  compartir aquesta bona energia i simpatia que t√©, algu que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†! 

 

tag     tag1

 

tag3     tag5

tag4

 

Després d'un parell de visites en Tac ha enamorat aquesta familia Alt Empordanesa, l'acollen en preadopció el 8 de Fecbrer de 2019 per veure com s'adapta a la familia, desitgem que tot vagi molt bé i aviat formalitzin la seva adopció!!

La familia acollidora estàn encantats amb l' Elvis(Tac) i han formalitzat la seva adopció el dia 21 de Febrer de 2019, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08007

L'ELVIS (TAC) AMB LA SEVA NOVA FAMILIA ALT EMPORDANESA!!

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta