SANSON ADOPTAT

En Sanson ja està del tot recuperat i apunt per ser adoptat!! Va arribar a la protectora Agost 2018 per avís de la Policia Local de la Jonquera amb una greu enfermetat a la pell i ha estat tractat pel nostre equip de veterinaris Canis&Dogs durant mesos.

DSC06765

En la revisi√≥ veterianria es detecta alop√®cia de tot el cos amb descamacions, caquexia i ganglis augmentats, es realitza raspat amb resultat positiu en sarna, s'inicia tractament precrit. En el seguent control s'observa que ha de continuar amb el tractament. Es detecta ferida oberta a la pell, es revisa i s'incia tractament prescrit, i es continua amb el tractament de la sarna. En la seg√ľent revisi√≥ s'observa millora de la enfermetat de sarna per√≤ es continua amb el tractament, es detecta otitis i s'inicia tractament. En el seguent control continua amb els tractaments. En la seg√ľent revisi√≥ t√© l'alta dels tractaments, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguent revisi√≥ es revacuna i desparasita de nou.

En Sanson √©s un gosset d'uns 8 anyets aproximadament de mida gran. En Sanson √©s un gos extraordinari, molt cariny√≥s i obedient. Aquest gosset √©s possa molt content quan surt de passeig, li encanta c√≤rrer i olora-ho tot, cada vegada que el crides s'emociona molt i ve corriguents cap a t√ļ sense parar de moure la cua. En Sanson amb els seus companys tant mascles com femelles es porta b√© al pati d'esbarjo, comparteix l'espai en canvi quan es troba al tancat t√© un car√†cter m√©s territorial i de moment solsament conviu amb la seva companya Chisy. I a l'hora del pati est√† sempre pendent de la seva companya Chisy, que encara que vagi fent la seva est√† sempre pendent d'ella. Ara en Sanson busca una familia adoptiva, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

 sanson     sanson1

 

sanson3     sanson4

 

sanson5     sanson6

 

Avuí, 8 de Febrer de 2019, en Sanson és adoptat per una familia alemana! que sigueu molt feliços! Gràcies Angelika Zach

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta