ANKO ADOPTAT

Avís Policia Local i Sepona gos trobat zona Montanya de la Comptessa de la Jonquera. Sense Xip.

En la revisi√≥ veterinaria es detecta dermatitis a oreslles i cara, s'inicia tractament prescrit. En la seguent revisi√≥ es revisa i est√† millor, segueix amb tractament.. En el seguent control es realitza test sang de leismania amb resultat negatiu. En la seguen revisi√≥  es dona d'alta del tractament per la dermatitis, es detecta mocs i s'nicia tractament prescrit. En el seguent control obt√© l'alta, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seguenta revisi√≥ es revacuna i desparasita de nou.

L'Anko √©s un gosset d'uns 9 anyets aproximadament de mida petita. L'Anko √©s un gosset t√≠mid i insegur, que al principi evita apropar-se i borda desde lluny, un cop veu que no no ets una amena√ßa per ell s'apropa a olorarte i arriba a acurrucar-se entre les teves cames. A l'hora del passeig es mostra algo insegur ja que hi ha molts sorolls i moviments que el fan quedar paralitzat per√≤ no hi ha res com la paci√®ncia, temps i amor que no pugui curar. L'Anko amb els seus companys es porta b√© i al pati corren amunt i avall i perseguint la pilota. Ara l'Anko est√† buscan una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

anko 1     anko3 1

 

anko1

 

8 d'Agost de 2019   Per fi el nostre iaiet Anko ha trobat la seva mitja taronja, ha enamorat un senyor alt empordan√©s que l'acull en preadopci√≥ per verue com s'adapta a casa i a la familia, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥! Creiem que encaixar√†n molt b√©! A l' Anko el recull el fill del senyor.

30 d'Agost de 2019  La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ de l'Anko, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09483

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta