YEICO ADOPTAT

Av√≠s Ajuntament gos trobat zona davant porta ajuntament de Llers el 19 de Novembre de 2018. Sense microxip. 

En la revisió veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la seguent revisió es revacuna i desparasita de nou.

En Yeico √©s un jovenet d'uns 2 anyets aproximadament de mida mitjana. En Yeico √©s un gos desconfiat i insegur amb la gent. En Yeico no es deixa agafar quan est√† dins de la gabia i quan es pot no vol caminar, sembla ser que no sap anar amb corretja  i s'exalta amb qualsevol moviment i soroll, estem treballant amb ell perque aix√≠ comenci a confiar amb l'√®sser hum√†, i poder gaudir d'un bon p√†sseig i l'estima dels humans amb tota confian√ßa. A dia d'avu√≠, en Yeico ha millorat molt√≠ssim, ha agafat confian√ßa amb les persones i es deixa posar collar i corretja per anar a fer un passeig, camina tranquilament per√≤ encara hi ha coses que li fan una mica de por, per√≤ poc a poc comen√ßa tamb√© agafar confian√ßa amb tot el que l'envolta. Ara en Yeico est√† buscant una familia que l'adopti i que li doni molt d'amor, que tingui una mica de paci√®ncia al principi i que li doni temps per a que els pugui con√®ixer. Vols ser t√ļ la seva nova familia que li doni una segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!


yeico1

 

11/10/2019   Despr√©s de varies visites i passejos en Yeico ha enamorat aquesta familia figuerenca que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa i a la familia... ja els hem explicat la situaci√≥ particular d'en Yeico i que possiblement l'adaptaci√≥ sigui llarga... per√≤ els desitgem el millor i que tot vagi b√©, i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

Ens acaba de trucar la familia acollidora que en Yeico s'ha escapat per la zona de la Guarderia Els Pins ara al migdia.. si el veieu siusplau aviseu el telèfon de la familia acollidora és 625401641 Daniel. En Yeico és un gosset espantadís i costa de deixar-se agafar. Gràcies ! Yeico localitzat l'endemà!!

29 d'Octubre de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ d'en lle√≥, abans Yeico, els desitgem tota la felicitat!

DSC09889

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta