CHASI ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Rally Sud de Figueres el 12 de Desembre de 2018. Sense microxip.

En la revisi√≥ veterianaria es troba dins de la normalitat per√≤ molt prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. S'observa femta l√≠quida i s'inicia tractament prescrit. En la seguent revisi√≥ es revacuna i desparasita de nou, i es continua amb el tractament prescrit. No millora la femta i s'agafa mostra per microspc√≤pi √≤ptic i s'inicia dieta intestinal prescrita, el resultat √©s negatiu i es continua amb el tractament. No acaba de millorar i es realitza anal√≠tica general, tli, folats i vitamina b12. El resultat de l'analitica √©s correcte per√≤ amb d√®ficit de vitamina B12  analitica Chasi.1  s'inicia tractament prescrit amb Cromatonbic B12 soluci√≥ injectable durant 4 setmanes, es continua tractament prescrit i s'inicia dieta intestinal amb Pinso Royal Canine Gastroinstestinal. Al seg√ľent control es continua amb el tractament amb injectables Vit.B12  durant 6 setmanes m√©s i es continua amb el pienso Gastrointestinal. Al seg√ļent control es realitza nova analitica de VitB12 i folats , i test Leishmania, Erlichia i Babesia  analitica Chasi.2  amb resultat negatiu i es finalitza tractament injectables i es continua amb dieta pinso Gastrointestinal i la femta ha millorat una mica. Es realitza control de'analitica de Vit.B12 i folats  analitica Chasi.3   amb resultat normal per√≤ enacara a vegades continua amb femta semis√≤lida o pastosa, es recomana provar pienso Hipoalerg√®rnic Royal Canine o b√© de patata i peix i  en 6 mesos repetir anal√≠tica, iniciem pienso Hipoalerg√®nic Royal Canine, es revacuna i desparasita de nou tant internament com externament. Observem que la femta no millora i empitjora lleugerament, iniciem dieta de pinso de patata i peix i el resultat √©s una millora, s'observa que el pinso que li va m√©s b√© √©s el Gastrointestinal de Royal Canine o b√© el de patat i peix. Castraci√≥.

En Chasi √©s un gosset d'uns 2 anys aproximadament de mida mitjana. En Chasi √©s un gosset una mica insegur que quan va arribar estava molt espantat, molt desconfiat amb la gent. A l'hora del passeig li costa una mica sortir, per√≤ un cop se li fica la corretja va caminant amb alg√ļ de por per√≤ al teu costat sempre, en quan et pares  es tira a terra i busca el teu contacte. Hi han moviments i sorolls que li fan por, s'esta treballant perque en Chasi comenci a confiar amb les persones i aix√≠ poder gaudir d'un passeig i de l'estima dels humans sense por, amb total confian√ßa. A l'hora del pati √©s molt sociable amb altres gossos. Ara en Chasi est√† buscant una familia adoptiva que vulgui de dedicar-se a ell al 100%, que entengui les seves pors i tingui molta paciencia aix√≠ amb el temps perdra les pors, es mostrar√† m√©s obert i cariny√≥s. Vols ser t√ļ qui ajudi aquest bonic pelut? vine un dia a con√®ixel!T'encantar√†!!

 

chasi6     chasi4

 

chasi3     chasi2

 

chasi1     chasi

 

DSC07915     DSC07923

 

17 de Gener de 2020   En Chasi ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per con√®ixe'l una mica m√©s, veure com s'adapta a casa, a la familia, al nou company can√≠... La familia acollidora continua la recomanaci√≥ de pienso Gastroinsteninal o b√© de patat i peix.  Desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

5 de Febrer de 2020  La familia acollidroa ha formalitzat l'adopci√≥ d'en Cassi, abans Chasi, els desitgem tota la felicitat!!

DSC00812

 

 

 

 

 

 

 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta