BETY ADOPTADA

Avís Ajuntament gossa trobada zona Camí del Plà de Bordils el dia 11 de Gener de 2019. Amb microxip. S'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris. El microxip no està donat d'alta a cap base de dades, estem treballar per obtenir més informació del microxip.

En la revisi√≥ veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Esterilitzaci√≥ el 8 de Febrer de 2019.

Aquesta bonica gosseta √©s la Bety, d'aproximadament 2 anys i de tamany mitj√†-petit. La Bety √©s una gosseta carinyosa amb les persones per√≤ a la vegada una mica t√≠mida al principi, li costa agafar una mica de confian√ßa per√≤ despr√©s ja li agrada que estiguis per ella. Amb les seves companyes canines es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i anar descobrint cada rac√≥, juga juntament amb les companyes. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja i li agrada anar al seu aire, a vegades √©s una mica tossuda, si ella vol tirar per un lloc tirar√† per all√†. Camina tranquilament i li agrada anar olorant-ho tot al voltant. Ara la Bety busca de nou  la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, i que no es torni a trobar m√©s sola, ella necessitar√† un molt petit temps d'adaptaci√≥ per agafar confian√ßa . Vols ser t√ļ qui li doni aquesta nova oportunitat? Vine un dia a con√®ixe-la, t'agradar√†!

 

bety1     bety3

betyboira

 

La Bety ha enamorat aquesta familia barcelonina que l'acull en preadopció per així veure l'adaptació a casa i amb la familia, avuí 9 de Març la petitona Bety s'en va cap a terres barcelonines. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adocpió!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció de la Bety avuí 23 de Març de 2019! Estan encantats amb la Bety i nosaltres molt contents, els desitgem tota la felicitat!!

DSC08352

 

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta