CODDY ADOPTAT

Av√≠s Ajuntament gos trobat zona Carrer Sant Cugat  de Fornells de la Selva el 18 de Gener de 2019 . Sense microxip.

En la revisi√≥ es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Castraci√≥ 21 de Febrer de 2019.

 Aquest bonic gosset √©s un Coody, encreuament de boxer de tamany gran i d'aproximadament 1 any. En Coddy √©s un cadellet molt simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, amb els companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb els companys darrera les joguines i pilotes. Durant el passeig fora la instal.laci√≥ va molt pendent de qui el porta i no estira gens de la corretja al caminar. Tot i aix√≤ no vol dir que no sigui un gos actiu, quan s'arranca a jugar n hi ha qui el pari. Ara en Coddy busca una una familia adoptiva que el cuidi i estimi per sempre, ell t√© molt d'amor i carinyo per donar a la persona que decideixi compartir la vida amb ell. Vols ser t√ļ el seu nou company? Vine un dia a con√®ixe¬īl, t'encantr√†!

 

coddy1     coddy2

coddy3     coddy5

coddy

Avuí, 18 de Maig de 2019, en Coddy viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! Gràcies Kim Burbach!

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta