BRISCA ADOPTADA

Avís Ajuntament gossa trobada zona Mas Rostoll de Cistella el 25 de Gener del 2019 . Sense microxip.

En la revisi√≥ veterinaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tan internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta petitona √©s la Brisca, una gosseta creuada tipus podenc de tamany mitj√† i aproximadament 3 anys. La Brisca va arribar molt i molt espantada i insegura, no sabem qu√® √©s el que la Brisca haur√† viscut abans d'arribar al refugi per√≤ de ben segur que bona relaci√≥ amb els humans no tenia. Costa atrapar-la dins del tancat per anar al pati d'esbarjo o b√© de passeig, i una vegada fora no √©s f√†cil que camini seguit. Tots els sorolls i els moviments l'exalten i no √©s massa amiga del contacte hum√†, tot i que en el proc√©s li va molt b√© tenir un company can√≠ al costat. Anem treballant poc a poc aquests apectes i esperem que amb el temps pugui tornar a ser amiga de les persones. La Brisca necessita temps i paci√®ncia perqu√® pugui treure el seu "jo" i no temi tot el que passa al seu voltant, t√© molta inseguretat. Vols ser t√ļ qui li doni aquesta segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixe-la.

 

 

brisca      brisca1

brisca3

 

15 de Gener de 2020    La Brisca ha enamorat aquesta familia gironina que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a casa, a la familia... estem molt contents per la Brisca ja que la familia acollidora vol dornar l'oportunitat a la Brisca sabent que √©s una gosseta amb inseguretats i pors, i que probablemnt el seu per√≠ode d'adaptaci√≥ ser√† llarg... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

3 de Febrer de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Cloe, abans Brisca, els desitgem tota la felicitat!

DSC00788

 

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta