NEON ADOPTAT

Avís Ajuntament gos trobat zona Horts de Borrassà el 30 de Gener del 2019 . Sense microxip.

En la revisi√≥ veterianaria es troba dins de la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest preci√≥s ulls com la nit √©s en Neon, jovenet creuat d'aproximadament 1 any i de tamany mitj√†. En Neon √©s un gosset cariny√≥s amb les persones i amb els companys canins √©s sociable. Al pati d'esbarjo li agrada c√≤rrer i perseguir pilotes junt amb els companys, √©s un gos jovenet molt mogut, li encanta jugar i olorar-ho tot. Li agrada molt tenir companyia canina, sobretot si juga amb ell, si √©s un gos m√©s gran li ajuda a apendre. Hi ha alguns moviments que li fan por per√≤ √©s un gos molt cariny√≥s. A les passejades a l'exterior tamb√© √©s for√ßa for√ßa actiu al principi i estira una mica la corretja ja que surt amb moltes ganes, per√≤ en poc ja agafa un ritme tranquil. Ara en Neon busca la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

 

neon     neon1

 

neon2      neon3

 

neon4

 

 Avu√≠, 29 d'Abril de 2019, en Ne√≥n √©s acollit en preadopci√≥ amb aquesta familia figuerenca, que despr√©s de varies visites, ha decidit acollirlo per veure com d'adapta a casa i a la nova familia. desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

La familia acollidora ha formalitzat l'adopció d'en Pere, abans Neon, avuí 10 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!

DSC08744

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta