BRUNA ADOPTADA

Avís recollida Guàrdia Municipal gos trobat zona carrer Camp del Port del Port de la Selva el dia 8 de Febrer del 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa cadelleta color cendra √©s la Bruna, un encreuament de gos d'atura-grifon, pensem, i d'aproximadament 1 anyet. La Bruna va arribar una mica espantada o desorientada i es mostrava una mica t√≠mida a les persones al prinicipi, per√≤ despr√©s de treballar una mica amb ella a dia d'avu√≠ ja es mostra oberta a les persones i √©s carinyosa i simp√†tica. √Čs de car√†cter tranquil i calmat. Al pati d'esbarjo li agrada passejar traqnuilament i jugar amb les companyes amb qui s'hi porta molt b√©. A les passejades a l'exterior no estira gens de la corretja, √©s una gossa ideal per alg√ļ tranquil, camina tranquil.lament, √©s sociable i calmada. Tot i aix√≤ li agrada sortir de passeig i guadeix de les car√≠cies. Ara la Bruna busca la seva familia adoptiva, que la cuidi i li doni molt d'amor per sempre m√©s, vols ser t√ļ la seva mitja taronja? Vine un dia a con√®ixer-la, t'enamorar√†!

 

bruna2     bruna1

bruna     brunakimsprin

brunasprin     brunasprin1

La Bruna ha enamorat aquesta familia gironina i l'acullen en preadoció per veure com s'adapta a la familia i als nous companys felins, desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

DSC08586

Malauradament la convivència amb els gats no ha estat gens bona i la Bruna ha tornat a la protectora, ens explica la familia que la Bruna és una gossa 10, un amor amb les persones.

Ara la Bruna contínua buscant la seva mitja taronja però en una familia on no hi hagi gats, ja que ella no tolera als gats, en canvi amb els companys canins s'hi porta de meravella. Vols donar-li una altra oportunitat? Vine a conèixel-la t'encantarà!

4 d'Octubre de 2019  La Bruna viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! gr√†cies Angelika Zach!

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta