XOCO ADOPTAT

Avís recollida Policia Local gos trobat zona Avda.del Bosc de l'Urbanització Mont Rei de Llagostera el dia 11 de Febrer del 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. Es detecta femta pastosa groguenca i s'inicia tractament prescrit. En el seg√ľent control t√© l'alta, es revacuna i desparsita de nou. Castraci√≥ 11/03/2019.

Aquest preci√≥s gosset color com la xocolata √©s en Xoco, d'aproximadament 1'5 anys i de tamany gran. En Xoco √©s un gosset dol√ß i cariny√≥s amb les persones, encara que inicialemt es mostra una mica t√≠mid. Amb els companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo d'esbarjo li agrada jugar i c√≤rrer junt amb els companys, perseguint les pilotes que li llancen cuidadors, li encanta jugar amb la pilota. A les passejades a l'exterior no estira de la corretja, a vegades s'espanta una mica amb el soroll dels cotxes per√≤ una vegada arriba al camp es transforma en el seu 'jo' real i li encanta olorar i investigar per tot arreu. √Čs un gos actiu que li encanta passejar a l'aire lliure i gaudeix de l'afecte dels humans i tamb√© vol saludar tots el gossos que se li creuen. Ara en Xoco busca la seva familia adoptiva, que el cuidi i estimi per sempre m√©s, vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!!

 

 

xoco     xoco1

xoco2     xoco3

xoco4     xocodoc

docxoco     DSC08336

 

Després de varies visites en Xoco ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que l'acull en preadopció, avuí 20 d'Abril de 2019, junt amb la seva companya Hanna, per veure com s'adapta a la nova llar i familia, i al seu nou company caní. Desitgem que tot vagi bé i aviat ens confirmin la seva adopció!

La familia adoptiva ha formalitzat l' adopció d'en Blat, abans Xoco, avuí 13 de Maig de 2019, els desitgem tota la felicitat!

DSC08709

 

 

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta