NYUCA ADOPTADA

AvĂ­s recollida GuĂ rida Municipal gossa ferida trobada zona pista poliesprotiva de Medinya (Sant JuliĂ  de Ramis) el dia 14 de Febrer del 2019, sense microxip.

Es trasllada directament a la clĂ­nica veterinĂ ria Canis Dogs per a la seva evaluaciĂł. Es detecta ferida coixinet EAD i EAD, ferida a la cuixa i es suturen les ferides, s'inicia tractament prescrit, envenat coixinets.

DSC08070

S'ha de resuturar la ferida de la cuixa, ferula, envenat coixinets i es continua amb el tractament. En el següent control es continua amb el tractament, es vacuna i desparasitatant internament com externament. En el següent control té l'alta.

 

Aquesta gran preciosa és la Nyuca, una cadelleta encreuament tipus mastí de tamany gran i d'aproximadament 1 any. La Nyuca va arribar una mica espantada i encara es mostra una mica insegura. Al pricipi no confia gaire en la gent i quan comença al passeig es va parant a cada poc. Però això no tarda gaire en canviar en quan li fas una mica de mimos, llavors li agrada estirar-se al teu costat i que li rasquis la panxa i li facis festes. Llavors es torna carinyosa, juganera i activa, i fins i tot pot arribar a ser una mica tossuda. Té moltes capacitats per apendre coses noves. Amb les companyes es porta bé, i al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb elles a perseguir joguines i pilotes. Ara la Nyuca busca la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, ella entregarà tot el seu amor de ben segur, un cop hagi agafat la confiança necessària, ja que al principi serà una mica més tímida. Vols ser tú la seva mitja taronja? Vine un dia a conèixe-la, t'enamorarà!!

 

 

nyusca     nyusca1

nyusca2    nyusca3

nyusca4     nyusca5

nyusca6     nyusca7

10 d' Agost de 2019  La Nyuca viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! GrĂ cies Kim Burbach

 

 


 


 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta