NIT ADOPTADA

Av√≠s ajuntament, recollida gossos trobats zona Mas la Mora del Ve√Įnat La Mora de Viladasens el dia 1 de Mar√ß de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ apoia amb els dits oberts de davant, es vacuna i desparasita tant internament com externament.  En la seg√ľent revisi√≥ encara s'observa una mica obre dits EA, de moment no s'ha de fer res, res revacuna i desparasita de nou. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Esterilitzaci√≥ 05/04/2019.

Aquesta bonica encreuament de pastor alemany √©s la Nit, una gosseta jove d'aproximadament 3 anys i de tamany gran. La Nit √©s una gossa que adora l'√©sser hum√† tot i que mostra alguns signes de que no l'ha tractada massa b√©, per√≤ √©s molt carinyosa i simp√†tica, i √©s una gossa que n'est√† molt de la seva persona referent.  √Čs bastant activa i li encanta caminar i olorar-ho tot, als passejos a l'exterior es porta b√© i no estira de la corretja. Al pati d'esbarjo li agrada correr junt amb les companyes amb qui s'hi porta b√©, i tamb√© tenir moments de tranquilitat i calmadament jau a reposar a l'herba. Ara la Nit busca la seva familia adoptiva, que l'estimi i cuidi per sempre, que li regali una nova oportunitat de tornar a estar envoltada de l'entorn familiar. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixe'l, t'enamorar√†!

 

nitt1     nitt2

nitt

 

 

26 de Setembre de 2019  La Nit  ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadpci√≥ per veure com s'adapta a la familia i la finca, junt amb els companys Duc , Kreft  i Priska, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

DSC09849

 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta