KIRA ADOPTADA

Avís Ajuntament, recollida gossos sueltos pel cementiri de Navata el dia 11 de Març de 2019, amb microxip, s'estant realitzant les gestions de localització dels propietaris. En el telèfon de contacte l'operador telefònic informa que l'opció no està disponible . La carta de requeriment de rescat ha estat tornada com a desconegut.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins normalitat per√≤ presenta ferides antigues a les orelles, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ļent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Esterilitzaci√≥.

Aquesta bonica gosseta √©s la Kira, encreuament tipus bull terrier de tamany mitj√† i d'aproximadament 3 anys. La Kira √©s una gosseta molt sociable, carinyosa i simp√†tica, de seguida et ve a saludar. Durant el passeig li agrada caminar tranquilament olorant i inspeccionant el camp. Al pati d'esbarjo tamb√© passeja tranquilament junt amb el seu company Boss, van arribar junts i amb qui hi t√© un vincle molt especial. Si hi ha una cosa que a la Kira li encanta √©s que li gratin el llom i la panxa, llaors es tira sobre teu per gaudir del moment. Ara la Kira busca de nou una familia, un nou company hum√† que la torni a cuidar i estimar, i sobretot que no l'abandoni m√©s. Vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixer-la, t'agradar√†!kiraa     kiraa1

kiraa2     kiraa3

 

15 de Novembre de 2019   La Kira ha tornat amb la seva familia, despr√©s de 7 mesos l'han vingut a adoptar! El retrobament ha sigut meravell√≥s la Kira estava euf√≥rica, els desitgem tota la felicitat!

DSC00329

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta