PRISKA ADOPTADA

Avís Polica Local, recollida gossa trobada pel poble de Cassà de la Selva el dia 18 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins normalitat per√≤ es detecta otitis bilateral i s'inicia tractament, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es continua amb el tractament per l' otitis, per al tractament s'ha de donar un calmant ja que no es deixa manipular. En la seg√ľent revisi√≥ es revacuna i desparasita de nou. Es continua amb el tractament per la otitis i en el seg√ľent control es troba b√©.

Aquesta preciosa encreuament de pastor belga-collie √©s la Priska, d'aproximadament 5 anyets i de tamany gran-mitj√†. La Priska a dia d'avu√≠ es mostra simp√†tica i carinyosa amb les persones, per√≤ quan va arribar era gaireb√© impossible de manipular, √©s a dir, tocar-la, posar-li el collar i corretja, fer-li les cures.. pot ser degut al dolor que tenia a la orella, de la otitis, per√≤ despr√©s d'una mica de treball amb ella i a que, de ben segur, es trobava millor de les orelles, el seu comportament va fer un gir de 180 graus, mostrant-se atenta i carinyosa envers les persones. La Priska √©s una gossa molt intel.ligent, probablement li hagin ensenyat ordres b√†siques en la seva vida anterior, ja que resp√≥n a ordres com "sit", "anem", "dona'm la pota" etc.. t√© un car√†cter molt t√≠pic de pastor, √©s la sombra del seu amo i √©s molt carinyosa. Al pati d'esbarjo li encanta passejar i jugar amb les companyes, amb qui s'hi porta molt b√©. Ara la Priska necessita de nou l'entorn familiar amb qui poder sentir-se acompanyada de nou, ella, de ben segur, entregar√† tot el seu amor i fidelitat. Vols ser t√ļ el seu nou comoany? Vine a con√®ixer-la, t'encantar√†!


 

priska     priska1

 

priska2     priska3

priska4 

 

 

26 de Setembre de 2019  La Priska ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadpci√≥ per veure com s'adapta a la familia i la finca, junt amb els companys Duc , Nit i Kreft, desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

DSC09849

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta