CATJA ADOPTADA

Avís Polica Local, recollida gossa trobada pel poble de Cassà de la Selva el dia 18 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i deparasita de nou.

Aquesta bonica cadalleta √©s la Catja, d'aproximadament 2 anys i de tamany gran-mitj√†. La Catja √©s una gosseta una mica t√≠mida al principi, quant no et coneix, per√≤ despr√©s ja es deixa anar i li pots coneixer el seu bon car√†cter. Al principi va una mica a la seva, t√© ganes de descobrir noves coses i anar caminant tranquil.lament. Una vegada agafa una mica de confian√ßa ja busca car√≠cies i contacte, i et d√≥na les gr√†cies per passar un temps amb ella. Li encanta c√≤rrer al camp i jugar. Al pati d'esbarjo no para de jugar amb les seves companyes, amb qui s'hi porta molt b√©, i li encanta passar-s'ho b√© amb les companyes. Ara aquesta gran petitona busca una nova oportunitat, amb una familia que la cuidi i estimi per sempre, i una familia que entengui que al principi ella mostrar√† timidesa, per√≤ un cop passat, entregar√† molt d'amor i fidelitat. Vols ser t√ļ la seva mitja taronja? Vine un dia a con√®ixer la Catja, t'enamorar√†!

 

katja     katja1

katja2     katja3

katja4     katja5

katja6

 

17 de Febrer de 2020  La Catja ha enamorat aquesta familia alemana resident a l'alt empord√† que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta, con√®ixer-la m√©s, veure com s'adapta al nou company can√≠... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens conformin la eva adopci√≥!

27 de Febrer de 2020  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ de la Catja, els desitgem tota la felicitat!

DSC00995


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta