PERLA ADOPTADA

Avís Ajuntament, recollida gossa trobada darrera els contenidors de Cabanelles el dia 19 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins normalitat, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©. En el seg√ľent control es troba b√© per√≤ es detecta lleu buff card√≠ac, es revacuna i desparasita de nou. Es demana hora per electrocardiograma a Hospital Canis Girona. El resultat de l'ectrocardiograma es pot considerar normal, hi ha una lleugera regurgitaci√≥ en la v√†lvula tricuspide, per√≤ siguent cadell, i d'aquesta ra√ßa, en principi sense import√†ncia.

Aquesta preciositat √©s la Perla, una cadelleta d'aproximadament 7-8mesos i de tamany mitj√†. La Perla √©s una mica t√≠mida amb les persones al principi, per√≤ quan ja et coneix perd tota timidesa. Tot i que la Perla ha estat recent retornada no sembla preocupar-li gaire, surt ben contenta al pati d'esbarjo i a les passejades amb els companys. √Čs una gosseta bastant moguda, com tot cadell li agrada jugar..., per√≤ el seu amor natural ho compensa. √Čs molt sociable i carintosa. Ara nom√©s li falta tornar a estar en l'entorn familiar i gaudir m√ļtuament en familia.

 

 perla     perla1

perla2      perla3

perla4     perla5

 

Després d'un parell de visites, la Perla ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull, avuí 29 de Març de 2019, fins els dies reglamentaris i si tot va bé després l'acolliran en preadopció!

Una setmana despr√©s de l'acollida la familia acollidora torna la Perla perqu√® ens expliquen que ha fet trastades a casa... tot i haber explicat molt clar que un cadell comporta m√©s atenci√≥, dedicaci√≥ i comprom√≠s, ja que s'ha de tenir paci√®ncia i entendre que requereix una educaci√≥, i que aquesta s'aconsegueix amb temps, que s'ha d'entendre que un cadell jugar√†, rossegar√† les coses, far√† trastades a casa etc.. tot i aix√≤ volen acollir un cadell.. i despr√©s passa el que passa, i el gosset torna a la protectora perqu√® √©s un cadell i actua com un cadell... 

DSC08474a

Estem segurs que la petita Perla trobarà la familia que entengui les seves necessitats de cadelleta..!

Avuí, 18 de Maig de 2019, la Perla viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat!! Gràcies Kim Burbach!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta