DIXIE ADOPTADA

Particular troba dues gosses zona Parc Nou de la Marca de l'Ham de Figueres el dia 25 de Març de 2019, sense microxip.

Arriba amb alg√ļn problema als uuls, pendent de revisi√≥ veterin√†ria. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ es detecta a l'ull esquerre amb adher√®ncia a c√≤rnea o per ferida antiga o de naixement. Es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou. Esterilitzaci√≥.

Aquesta petitona encreuament de bull dog francès és la Dixie, de tamany petit-mitjà i aproximadament 11-12 mesos. La Dixie és una gosseta simpàtica amb les persones. La Dixie té més energia que la Trixie, passeja de manera una mica més desordenada ja que li crida l'atenció tot. Al pati d'esbarjo disfruten juntes jugant i passejant, totes dues són molt enèrgiques, sobretot la Dixie, i no se separen l'una de l'altra. Ara busca una familia amb qui poder compartir la seva vida.dixie     dixie1

dixie2    dixietrixiecandy

Avuí, 18 de Maig de 2019, la Dixie viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! Gràcies Kim Burbach!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta