KHAN ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gos suelto pel poble de Flaçà el dia 29 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En el seg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gos pastor tipus belga malinois √©s en Khan, de tamany gran i aproximadament 2 anys. En Khan √©s un gos cariny√≥s i simp√†tic amb les persones, amb els companys canins tamb√© es porta b√©. Tot i que en Khan podria semblar un gos nervi√≥s dins el recinte i per la seva condici√≥ de pastor, √©s m√©s aviat tot el contrari. En Khan passeja sense estirar de la corretja, √©s un gos sociable i li encanta caminar pel camp. Li agrada que el mimin i caminar tranquil.lament. Al pati d'esbarjo passeja tranquilament per√≤ tamb√© t√© els seus moments d'esbarjo junt amb els companys jugant i corrent. Ara en khan busca la seva familia adoptiva, amb qui poder compartir aquests moments de passeig tranquil i a qui poder donar tot el seu amor, vols ser t√ļ? Vine un dia a con√®ixe'l, t'enamorar√†!

 

khan      khan1

khan3

6 Agost de 2019  En Khan ha enamorat una familia franco-belga resident a l' Empord√† que l'acull en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia i a la nova casa... per√≤ l'han de retornar perqu√® en Khan ha fet intent d'atacar als cavalls de la finca.

 

13 d'Agost de 2019  En Khan ha enamorat de nou una familia alt empordnaesa que l'acull en preadopci√≥ junt amb el seu company Xas per veure com s'adapta a la familia i a la casa, desitegm que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥ !

28 d' Agost de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ d'en Khan, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09497

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta