PUSKI ADOPTAT

Avís Ajuntament, recollida gossos trobats zona nau costat fàbrica de pinyons de Navata el dia 29 de Març de 2019, sense microxip.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ amb moltes paparres a orelles, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset √©s en Puski, d'aproximadament 1'5 anys i de tamany mitj√†. En Puski, al igual que la seva amiga Cuqui (van arribar junts), √©s un cadellet simp√†tic i cariny√≥s, per√≤ √©s molt m√©s actiu que la seva amiga i aix√≤ fa que sigui un p√®l m√©s complicat intereactuar amb ell, per√≤ un cop li has cridat l'atenci√≥ ja est√† per t√ļ. Li agrada molt jugar i c√≤rrer pel pati d'esbarjo, junt amb els companys, amb qui s'hi porta molt b√©. A les passejades a l'exterior √©s en√®rgic, com tot cadell t√© ganes d'explorar-ho tot i con√®ixer noves olors.. amb una bona educaci√≥ ja es corretgir√† per√≤ hem de pensar que √©s un cadell i els cadells fan aix√≤ jugar, divertir-se, fer trastades... Ara en Puski tamb√© busca la seva mitja taronja qmb qui acabar de cr√®ixer i apendre i descobrir moltes coses. Vols ser t√ļ la seva nova familia? Vine un dia a con√®ixe'l, t 'encantar√†!

 

DSC08891      DSC08900

 

7 de Gener de 2020  En Puski ha enamorat aquesta familia alt empordanesa que l'acull en preadopci√≥ per con√®ixe'l una mica m√©s, verue com s'adapta a casa... desitgem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

29 de Gener de 2020   La familia acollidora formalitza l'adopci√≥ d'en Puski, els desitgem tota la felicitat!

DSC00755

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta