MERRY ADOPTADA

Avís ajuntament, recollida gossa trobada zona Can Galceran de Vilarnadal el dia 3 d' Abril de 2019, sense microxip.

Arriba espantada i amb possibles problemes als ulls, plena de paparres es desparasita. En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat per√≤ presenta desviaci√≥ dels ulls, estrabisme. T√© moltes ferides de les paparres. Es vacuna. En el sg√ľent control es troba b√©, es revacuna i desparasita de nou.

Aquesta preciosa gosseta √©s la Merry, encreuament tipus pastor de tamany mitj√† i aproximadament . La Merry va arribar molt espantada i gaireb√© no es deixava tocar, per√≤ amb el gaireb√© un mes que fa que est√† amb nosaltres tot ha canviat, ara es mostra oberta a les persones, li agrada que li diguin cosetes i que li facin caricies, ella resp√≥n carinyosament i simp√†ticament. Amb els companys canins es porta b√©. Al pati d'esbarjo li agrada jugar junt amb les companyes i t√© els seus monets en√®rgics. Ara la Merry busca una familia adoptiva, amb qui acabar-se de sentir plenament confiada amb tot el que l'envolta, tot i que la familia haur√† de tenir una mica de paci√®ncia al principi. Vols ser t√ļ el seu nou angelet? Vine un dia a con√®ixer-la, t'encantar√†!

 

 

DSC08921     DSC08923

 

 

24 de Maig de 2019  La Merry √©s acollida per aquesta familia russa-francesa residents a l' Alt Empord√†, que despr√©s de tota una setmana de visites i passejos amb la Lina i el seu gosset, han decidit acollir-la en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la nova familia, llar i company can√≠, i, si tot va b√©, despres l'adoptarien. Desitgem que tot vagi b√©!

12 de Juny de 2019  La familia acollidora formalitza la seva adopci√≥, els desitgem tota la felicitat!

DSC08948

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta