BART ADOPTAT

AvĂ­s Policia Local, recollida gos trobat pel poble de CassĂ  de la Selva el dia 8 d' Abril de 2019, sense microxip.

Arriba ple de paparres, es desparasita. En la revisió veterinària es troba dins la normalitat però prim, es vacuna i desparasita tant internament com externament. En la següent revisió es troba bé, es revacuna i desparasita de nou.

Aquest bonic gosset és en Bart, encreuament tipus setter de tamany gran i aproximadament 1'5 anys. En Bart va arribar força espantat, no sabem què li deuria passar però es mostrava desconfiat gairebé amb tot, encara que a dia d'avuí amb paciència i treball ja es mostra més receptiu a les persones i altres gossos. Tot i que és una mica poruc, de seguida busca les teves carícies i estar prop teu. A les passejades a l'exterior, cada vegada que pares, ell també, va tota l'estona pendent de tú, li agrada caminar i que li rasquin la panxa. És un gos molt mimós i agraït, de caràcter força tranquil. Al pati d'esbarjo li agrada caminar calmadament i passejar junt amb els companys. Ara en Bart busca una segona oportunitat, amb una familia que l'estimi i el cuidi per sempre, amb qui es pugui sentir envoltat de carinyu, i ell amb una mica de temps, al principi, mostrar-se amorós i fidel. Vols ser tú el seu nou company? Vine un dia a conèixe'l, t'encantarà!

 

bart      bart1

bart2     bart3

bart4     bart6

10 d' Agost de 2019  En Bart viatja cap Alemania on l'espera la seva familia adoptiva, els desitgem tota la felicitat! GrĂ cies Kim Burbach

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, nÂş 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta