XAS ADOPTAT

Particular troba gos per Figueres el dia 2 de Maig de 2019, sense microxip. Arriba amb ferida a orella i ull.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normalitat i es realitzen les cures a les ferides que presenta a orella i ell, s'inicia tractament prescrit, es vacuna i es desparasita tant internament com externament. En la seg√ľent revisi√≥ obt√© l'alta en el tractament de les feries. Al seg√ľent control es troba b√© per√≤ amb conjuntivitis bilateral, s'inicia tractament, es revacuna i desparasita de nou. En el seg√ľent control t√© l'alta.

Aquest bonic gosset encreuament de pastor √©s en Xas, d'aproximadament 3-4 anys i de tamany mitj√†-gran. En Xas √©s un gos una mica t√≠mid amb les persones i desconfiat al principi, hi ha determinats moviments que li fan ajupir el cap de la mateixa manera que els sorolls forts. En Xas necessita espai i ser ell qui s'acosti a tu primer, llavors √©s un gos cariny√≥s i atent. Al pati d'esbarjo li agrada passejar tranquilament i tamb√© jugar amb els companys amb qui s'hi porta b√©. A l'exterior no estira de la corretja i camina b√©. Ara en Xas necessita una familia adoptiva que comprengui que necessita temps per con√®ixel's, aix√≠ doncs haur√† de tenir una mica de paci√®ncia al principi, per√≤ un cop ell agafi confian√ßa, de ben segur, donar√† tot l'amor i fidelitat que t√© per donar. Vols ser t√ļ qui li regali aquesta segona oportunitat? Vine un dia a con√®ixe'l, t'agradar√†!

 

xas     xas1

xas2     xas3

 

13 d'Agost de 2019  En Xas ha enamorat de nou una familia alt empordnaesa que l'acull en preadopci√≥ junt amb el seu company Khan per veure com s'adapta a la familia i a la casa, desitegm que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥ !

28 d' Agost de 2019  La familia acollidora ha formalitzat l'adopci√≥ d'en Xas, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09497

 

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta