THOR (STAR) ADOPTAT

Av√≠s ajuntament, gos trobat pel poble de Vila√ľr el dia 8 de Maig de 2019, amb microxip sense donar d'alta a cap registre. En les gestions de localitzaci√≥ dels propietaris contactem amb un dels antics propietaris per√≤ no el poden atendre i renuncien a en Thor.

En la revisi√≥ veterin√†ria es troba dins la normnalitat per√≤ amb paparres, es desparasita tant internament com externament i es vacuna. En la seg√ľent revisi√≥ es troba b√© per√≤ presenta lleugera coixera degut a que t√© les ungles gastades i es veu la vena. Es revacuna i es desparasita de nou.

Aquest bonic gosset tipus border collie √©s en Thor, d'aproximadament 2 anys i mig i de tamany gran. En Thor √©s un gos molt simp√†tic i cariny√≥s amb les persones, i amb els companys canins es port b√© i √©s sociable. Durant el passeig camina tranquilament, va pendent de t√ļ i li encanta jugar. Al pipican i al pati d'esbarjo corre amunt i avall investigant-ho tot al voltant i buscan-te per jugar. Despr√©s d'una bona estona de joc li agrada tumbarse a l' ombra a descansar tranquil.lament. Amb els companys tamb√© li agrada jugar perseguint joguines i pilotes pel pati d'esbarjo. Ara en Thor busca la seva familia adoptiva definitiva, que el cuidi i estimi per sempre m√©s, amb qui pugui vuire tota la seva vida i hi pugui jugar i donar molt d'amor. Vols ser t√ļ qui li doni una nova oportunitat? Vine un dia a con√®ixe'l, t'encantar√†!

 

star     star2

star1     star3

starbonic

 

10 Juliol 2019    En Thor ha enamorat aquesta familia alt empordanesa, que despr√©s de varies visites i tamb√© de la seva nova companya LLuna (tamb√© adoptada a la protectora fa uns tres anys) l'acullen en preadopci√≥ per veure com s'adapta a la familia , i veure com la Lluna s'adapta a en Thor. Destigem que tot vagi b√© i aviat ens confirmin la seva adopci√≥!

12 d'Agost de 2019  La familia acollidora ha format l'adopci√≥ d'en Thor, els desitgem tota la felicitat!!

DSC09321

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donacions paypal

Amount: 

Adreça

c/ Pont de Molins, n¬ļ 17 
17600 Figueres, Girona
Telf. 972 502 361
Horari de visita de Dilluns a Divendres del 10:00h a 13:30h
Dissabte de 10:00 a 13:00h i Diumenges tancat.
Dimecres Hores convingudes de 15:00 a 16:30h.

Ruta